Kaffebryggeriet vokser

Kaffebryggeriet vokser. Vi ble i november 2018 kjøpt opp av det norske selskapet A:KAFFE. Les mer om oppkjøpet i Finansavisen.
Kaffebryggeriet vokser  – Her kan du lese artikkelen publisert i Finansavisen fredag 21 desember 2018. Se artikkel under. Vi er stolte av å kunne fortelle at vi er en del av et verdensledende kaffehus! I slutten av november ble vi kjøpt opp av det norske selskapet A:KAFFE, som er en del av Miko Gruppen. Miko er et globalt kaffehus med historie tilbake til 1801, som eksporterer til nærmere 50 land og har i dag en omsetning på over 200 millioner EUR. På sikt vil A:KAFFE og Kaffebryggeriet fusjonere til ett selskap. Da vil vår lokale organisasjon bestå av 30 dedikerte medarbeidere, med en omsetning på rundt 70 millioner NOK. Daglig leder og eier av A:KAFFE, Bård Aune, vil lede den nye bedriften.
Vi gleder oss til fortsettelsen!
[pdf-embedder url=»https://www.kaffebryggeriet.no/wp-content/uploads/367975_.pdf» title=»Finansavisen»] [pdf-embedder url=»https://www.kaffebryggeriet.no/wp-content/uploads/367976_.pdf» title=»Finansavisen»]   Vil du vite mer om A:KAFFE kan du ta en titt på deres nettside her.

Flere artikler

Skroll til toppen