markedets beste kaffemaskiner

Kaffemaskin til kontor

Helautomatiske kaffemaskiner som leverer baristakaffe på kontoret. Et utvalg av kaffemaskiner for liten, mellomstor og stor bedrift.  

Tomt lysegrå rektangel, bilde vises ikke for kaffemaskiner for bedrifter.
Et horisontalt grått plassholderbilde med rektangulær form og hakk på overkanten, ideelt for kaffemaskiner for bedrifter.
santander logo
Bildet viser et lysegrå, stilisert ord "hjelp" med fete, tredimensjonale bokstaver, delvis skjult av skygger fra kaffemaskiner for bedrifter, og skaper en subtil visuell effekt
Lavkontrastbilde av en pikselert skyline, som muligens representerer et bybilde med ulike bygningssilhuetter og fremtredende kaffemaskiner for bedriftsannonser.
Et lite gråtonebilde av en pikselert kaffemaskin på en vanlig bakgrunn.
Abstrakt svart-hvitt pikselkunst med en serie geometriske former og linjer inspirert av designet til kaffemaskiner for bedrifter.
franke logo

Våre sveitsiske kaffemaskiner fra Franke er designet for å gi en bærekraftig drikkeopplevelse. Kaffemaskinene har et stort utvalg av varme drikker som gir muligheten til å velge mellom alt fra svart kaffe til kaffedrikker med sirup. En helautomatisk kaffemaskin fra Franke vil både imponere ansatte og kunder, og fremheve deres kontor.

Kaffemaskin fra Wittenborg passer til bedrift, industri og kontor. Wittenborg tilbyr en rekke teknologier og et bredt utvalg av varme drikker, med mulighet for å regulere kaffestyrke, koppstørrelse, og mengde melk og sukker.

Oppdag helautomatiske kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat til både små, mellomstore og store bedrifter. Kaffemaskinene er laget av førsteklasses materialer og er pålitelige, har lavt energiforbruk og lang levetid.

Logo for "aequator", med stilisert svart tekst og "sveitsisk lagde kaffemaskiner", med et rødt sveitsisk kors.

Exqwiss kaffemaskin fra Aequator er en helautomatisk espressomaskin til bedrift og kontor. Exwqiss har en espressobrygger som kverner hele bønner og pakker det sammen til en «kaffe-puck». Kaffemaskinen har to bønnebeholdere; en til vanlige kaffebønner og en til espressobønner.

Logo av rex-royal med stiliserte røde 'er' over den grå små bokstaven "rex-royal kaffemaskin".

Våre robuste og pålitelige kaffemaskiner fra Rex-Royal tar seg godt ut på små kontorer, butikker eller der det er få ansatte. Kaffemaskinene kommer med et utvalg av kaffevarianter, samt et innovativt rengjøringsprogram som gjør det enkelt å holde maskinene rene til enhver tid. 

Rød og hvit "exite kaffemaskin"-logo med stilisert skrift, med en feiende understreking og en blank effekt.

Jura X6 kaffemaskin har en brukervennlig betjening og et utvalg av drikkevarianter. Kaffemaskinen har en profesjonell aroma-kverner med 12,2% mer aroma og høy kvalitet på kaffen som males gjennom hele levetiden til kaffemaskinen. 

Hvorfor investere i en kaffemaskin til kontoret?

Fordelene med kaffemaskin på kontor

Våre kaffemaskiner gir kontorer et alternativ til en café. Vi tilbyr et utvalg av kaffemaskiner av toppkvalitet som er både brukervennlig og enkel vedlikehold. 

Ved investere i en god kaffemaskin skaper du et bedre og mer attraktivt miljø på arbeidsplassen, imponerer både kunder og ansatte, og holder teamet ditt motivert. En kaffemaskin bidrar til vise respekt for ansattes behov. Til gjengjeld vil du få et motivert team som ønsker å gjøre bedre jobb på arbeidsplassen. Det aller viktigste er å kunne nyte en god kaffe i pausene.

Hvordan møter vi deres behov for kontorkaffe?

Med den riktige kaffen vil våre kaffemaskiner kunne tilby utsøkt kaffe og alle mulige varme kaffedrikke. Vi tilpasser drikkemenyen på våre kaffemaskiner etter deres ønske.  

Hos oss kan du velge mellom et utvalg av kaffemaskiner som er fullpakket med teknologiske funksjoner og innstillinger. Vi tilbyr også kaffemaskiner som kun trakter svart kaffe og te for de som foretrekker det enkle. 

Hvorfor velge Kaffebryggeriet som leverandør?

Våre service teknikere monterer og smakstilpasser alle kaffemaskiner etter din bedrifts ønske. Vi har rask responstid og leverer varer, ingredienser, tar rens og preventiv service på våre maskiner. Våre kunder skal glede seg til å komme på jobb. Derfor tar vi av oss alt slik at dere kun behøver å trykke på en knapp for å nyte en kopp kaffe. 

Skroll til toppen