logo kaffebryggeriet
En smilende kvinne med langt brunt hår iført en lyseblå genser, stående mot en vegg med et dekorativt klokkeelement i bakgrunnen.

Heidi Viken Jensen

Administrasjon

En skallet mann med smilende skjegg, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, stående foran en beige vegg med klokkedesign.

Kai Dalberg

Salg Oslo

Kvinne med smilende blondt hår, stående foran en vegg utsmykket med Organisasjon Kaffebryggeriet-tema dekorasjoner, inkludert en kaffekopp og hjerter.

Lotte Holm Karlsen

Administrasjon

En kvinne med langt brunt hår, ikledd en lyseblå genser, står på kontoret til Organisasjon Kaffebryggeriet med kaffekoppsymboler på veggen bak seg.

Siren Bolstad

Administrasjon

En mann med skjegg og briller, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, smilende foran en vegg med dekorative symboler.

Iver Hoelsæter

KAM Oslo

En skallet mann med et smilende uttrykk, iført mørk poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, står foran en vegg med en klokke med kaffetema.

Jan Ketil Haarstad

Salg Trondheim

En mann med briller iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, stående foran en veggklokke med kafétema.

Vegard Myhrvang

Salg Innlandet

En mann i svart polo med «Organisasjon Kaffebryggeriet»-logo står og smiler mot en uskarp bakgrunn med logo.

Umar Tahir

Salg Oslo

Salg og administrasjon

22 32 22 22
post@kaffebryggeriet.no

En middelaldrende mann med et vennlig smil iført svart poloskjorte brodert med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, stående foran en beige bakgrunn med klokkedesign.

Finn Walstad

Kvalitetsansvarlig

En smilende kvinne med langt mørkt hår, iført stripet skjorte, står foran en vegg med Organisasjon Kaffebryggeriet-tema.

Andrea Balke

Kaffebrenner

Smilende middelaldrende mann, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriet-logo, stående foran en sløret veggkunst med kaffetema.

Håvard Apeland

Lageransvarlig

Teknisk / produksjon

Middelaldrende mann med kort hår, smilende, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, stående i et rom med dekorativ veggklokke og hjertesymbol i

Bård Aune

Daglig leder

En kvinne med langt brunt hår og hvit jakke over svart topp smiler foran en abstrakt dekorvegg hos Organisasjon Kaffebryggeriet.

Ragnhild Edvinsen

Administrasjonsleder

Middelaldrende mann med barbert hode og lyst ansiktshår, smilende lett, iført svart skjorte med Organisasjon Kaffebryggeriet-logo, stående mot beige bakgrunn med hvit

Adam Kaddour

Teknisk leder

En smilende mann med skjegg, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, står foran en vegg dekorert med kafferelaterte symboler.

Geir Haraldsen

Salgsleder

Ledelse

Skroll til toppen