Hva sier våre kunder?

Kahoot har vært kunde av Kaffebryggeriet siden 2019. Våre medarbeidere og kunder er veldig fornøyd med kaffen, og servicen er upåklagelig. Vi kan virkelig anbefale Kaffebryggeriet som leverandør.
Rune Lohre
Kahoot! ASA
Vi har en rekke kaffemaskiner fra Kaffebryggeriet på kontoret vårt. Kaffemaskinene leverer god kaffe og er enkle å forstå seg på. Vi er veldig fornøyde med Kaffebryggeriet. De er fleksible og løsningsorienterte, samt tilbyr fantastisk service!
helly hansen logo
Gabriela Rosén
Helly Hansen
Stange Energi valgte kaffeløsning fra Kaffebryggeriet etter gode råd om hvilke type maskiner som kunne dekke våre behov. Servicekonsept med rutinemessig forebyggende service kombinert med etterfylling av kaffe, gjør at det kun er det enkle vedlikeholdet vi trenger å tenke på i hverdagen. Kaffen smaker meget godt, og det er aldri lenger noen som klager på kaffen hos oss. 
Tormod S. Sveen
Stange Energi
Vi har hatt flere leverandører tidligere, men ingen av dem har levert like god kaffe som Kaffebryggeriet.
Santander
Vi har vært kunder av Kaffebryggeriet i flere år, og har vært særs fornøyd med både oppfølging og service. Vi har i dag en kaffemaskin og et tappetårn fra Kaffebryggeriet og har ingenting å utsette på maskinene. Vi anbefaler andre bedrifter å benytte seg av Kaffebryggeriet som sin leverandør!
thorn norge as logo
Adrian B.
Thorn Norge AS
Ved valg av ny kaffeleverandør gikk vi flere runder med forskjellige leverandører. Valget falt på Kaffebryggeriet og vi har ikke angret ett sekund! Ikke bare er kaffe- og espressobønnene gode og komplekse i smak, men de har desidert best service også.
Miriam Gerardo
Help Forsikring
Etter å ha takket ja til en demonstrasjon i våre lokaler ble vi så imponerte av kvaliteten på maskinen og selgers kompetanse at vi ikke engang vurderte andre alternativer. Det viste seg at vi også sparte et titalls tusen kroner i året. 100% fornøyd er et passende uttrykk.
Ellen
Wärtsilä
Stange energi valgte kaffeløsning fra Kaffebryggeriet etter gode råd om hvilke type maskiner som kunne dekke våre behov. Servicekonsept med rutinemessig forebyggende service kombinert med etterfylling av kaffe, gjør at det kun er det enkle vedlikeholdet vi trenger å tenke på i hverdagen. Kaffen smaker meget godt, og det er aldri lenger noen som klager på kaffen hos oss. 
Kleins
Vi har samarbeid med Kaffebryggeriet om drift av tre kaffemaskiner i våre kontorlokaler i Hamar Sentrum. Maskinene er meget driftssikre og enkle i bruk, og vi er veldig godt tilfreds med valg av både maskiner og leverandør. Og dersom noe uforutsett skulle skje eller at vi går tom for forbruksvarer, er Kaffebryggeriet raskt på plass for å hjelpe! 
Geno