Våre kundeomtaler

Attensi

“Topp service fra en meget seriøs leverandør! Lettstelt og nær sagt selvgående maskin, og meget god kaffe. Vi er knallfornøyd!”

Hans Christian Roxrud – Attensi

Wartsilä

“Etter å ha takket ja til en demonstrasjon i våre lokaler ble vi så imponerte av kvaliteten på maskinen og selgers kompetanse at vi ikke engang vurderte andre alternativer. Det viste seg også at vi sparte et titalls tusen kroner i året. 100% fornøyd er et passende uttrykk.”

Ellen – Wartsilä

Japan Photo

“Vi har samarbeidet med Kaffebryggeriet i flere år. Vårt behov har endret seg og vi har nå oppgradert vår trofaste Korinto til en ny Franke-maskin med fersk melk. Noen av oss har blitt så glade i kaffen at vi har bestilt noen maskiner til hjemmebruk også!”

Espen – Japan Photo

Help Forsikring

“Ved valg av ny kaffeleverandør gikk vi flere runder med forskjellige leverandører. Valget falt på Kaffebryggeriet, og vi har ikke angret ett sekund! Ikke bare er kaffe- og espressobønnene gode og komplekse i smak, de har desidert best service også.” 

Miriam Gerardo – Help Forsikring

Dagens Næringsliv

“Etter en grundig prosess hos flere leverandører ble valget tilslutt enkelt for vårt kaffeutvalg. Kaffebryggeriet og deres Franke Pura er et solid produkt både hva gjelder smak, kvalitet og fleksibel service.”

Mona H. Foss – Dagens Næringsliv AS

Get

“Fra salgsprosess til levering og drift av våre kaffe- og vannmaskiner har Kaffebryggeriet vist seg som en meget profesjonell samarbeidspartner som leverer det de lover.”

Bjørn Grov – Get

Fabelaktiv

“Kaffebryggeriet leverer kvalitet i alle ledd, kaffe, maskiner og service.”

Santander

“Vi har hatt flere leverandører tidligere, men ingen av dem har levert like god kaffe som Kaffebryggeriet.”

Broadnet

“Fra salgsprosess til levering og drift av våre kaffe- og vannmaskiner har Kaffebryggeriet vist seg som en meget profesjonell samarbeidspartner som leverer det de lover.”

Schjærven

“Vi omtaler det som vår ekstremt gode kaffe…
…selv om den er levert av Kaffebryggeriet.”