tilbakemeldinger

Kundereferanser

Er Kaffebryggeriet det rette valget for din bedrift? Les hva andre kunder skriver om vår service og løsninger.

Kahoot har vært kunde av Kaffebryggeriet siden 2019. Våre medarbeidere og kunder er veldig fornøyd med kaffen, og servicen er upåklagelig. Vi kan virkelig anbefale Kaffebryggeriet som leverandør.
Logoen til kahoot!, med ordet "kahoot!" med fete lilla bokstaver med utropstegn, på hvit bakgrunn, inkludert kundereferanser.
Rune Lohre
Kahoot! ASA
Vi har en rekke kaffemaskiner fra Kaffebryggeriet på kontoret vårt. Kaffemaskinene leverer god kaffe og er enkle å forstå seg på. Vi er veldig fornøyde med Kaffebryggeriet. De er fleksible og løsningsorienterte, samt tilbyr fantastisk service!
Logoen til Helly Hansen, med bokstavene "hh" i hvitt på rød bakgrunn med et registrert varemerkesymbol i øverste høyre hjørne, ofte brukt i kundereferanser-materialer.
Gabriela Rosén
Helly Hansen
Etter runder med utprøving av kaffe og varme drikker fra flere leverandører falt valget vårt på Kaffebryggeriet, og det er et valg vi ikke har angret på et sekund. Det går store mengder kaffe i et mediehus som lever og leverer 24/7. Med uslåelig smak, driftssikre maskiner, ansatte som kan kaffe og «automatisk» lagerpåfylling er Kaffebryggeriet en leverandør vi anbefaler på det varmeste.
Tekst "kundereferanser" sentrert på en vanlig hvit bakgrunn.
Magne Nordgård
Kilde AS
Vi har hatt flere leverandører tidligere, men ingen av dem har levert like god kaffe som Kaffebryggeriet.
Logoen til Santander med en stilisert rød flamme over ordet "Santander" med røde store bokstaver, som symboliserer kundereferanser.
Vi har vært kunder av Kaffebryggeriet i flere år, og har vært særs fornøyd med både oppfølging og service. Vi har i dag en kaffemaskin og et tappetårn fra Kaffebryggeriet og har ingenting å utsette på maskinene. Vi anbefaler andre bedrifter å benytte seg av Kaffebryggeriet som sin leverandør!
Logoen til Thorn Privat Finans, med kundereferanser ved siden av det velkjente identifikasjonsmerket "Thorn" i svarte store bokstaver ved siden av et blått og hvitt geometrisk ikon, med
Adrian B.
Thorn Norge AS
Ved valg av ny kaffeleverandør gikk vi flere runder med forskjellige leverandører. Valget falt på Kaffebryggeriet og vi har ikke angret ett sekund! Ikke bare er kaffe- og espressobønnene gode og komplekse i smak, men de har desidert best service også.
Logo for help forsikring med stilisert grønt og blått emblem med firmanavn i fete, mørkeblå bokstaver og kundereferanser.
Miriam Gerardo
Help Forsikring
Etter å ha takket ja til en demonstrasjon i våre lokaler ble vi så imponerte av kvaliteten på maskinen og selgers kompetanse at vi ikke engang vurderte andre alternativer. Det viste seg at vi også sparte et titalls tusen kroner i året. 100% fornøyd er et passende uttrykk.
Logo for Wärtsilä Corporation med en blå halvmåneform over firmanavnet i fet, svart skrift og uthevet kundereferanser.
Ellen
Wärtsilä
Stange Energi valgte kaffeløsning fra Kaffebryggeriet etter gode råd om hvilke type maskiner som kunne dekke våre behov. Servicekonsept med rutinemessig forebyggende service kombinert med etterfylling av kaffe, gjør at det kun er det enkle vedlikeholdet vi trenger å tenke på i hverdagen. Kaffen smaker meget godt, og det er aldri lenger noen som klager på kaffen hos oss. 
Logo til Stange Energi med et stilisert oransje lyn i en sirkel, akkompagnert av firmanavn og kundereferanser i grå tekst.
Vi har samarbeid med Kaffebryggeriet om drift av tre kaffemaskiner i våre kontorlokaler i Hamar Sentrum. Maskinene er meget driftssikre og enkle i bruk, og vi er veldig godt tilfreds med valg av både maskiner og leverandør. Og dersom noe uforutsett skulle skje eller at vi går tom for forbruksvarer, er Kaffebryggeriet raskt på plass for å hjelpe.
Logo med ordet "geno" med små svarte bokstaver med en flytende understreking og kundereferanser.
Skroll til toppen