Fornøyde kunder

Hva sier våre kunder?

Vi har en rekke kaffemaskiner fra Kaffebryggeriet på kontoret vårt. Kaffemaskinene leverer god kaffe og er enkle å forstå seg på. Vi er veldig fornøyde med Kaffebryggeriet. De er fleksible og løsningsorienterte, samt tilbyr fantastisk service!
Gabriela Rosén
Helly Hansen
Etter å ha takket ja til en demonstrasjon i våre lokaler ble vi så imponerte av kvaliteten på maskinen og selgers kompetanse at vi ikke engang vurderte andre alternativer. Det viste seg at vi også sparte et titalls tusen kroner i året. 100% fornøyd er et passende uttrykk.
Ellen
Wärtsilä
Ved valg av ny kaffeleverandør gikk vi flere runder med forskjellige leverandører. Valget falt på Kaffebryggeriet og vi har ikke angret ett sekund! Ikke bare er kaffe- og espressobønnene gode og komplekse i smak, men de har desidert best service også.
Miriam Gerardo
Help Forsikring
Stange energi valgte kaffeløsning fra Kaffebryggeriet etter gode råd om hvilke type maskiner som kunne dekke våre behov. Servicekonsept med rutinemessig forebyggende service kombinert med etterfylling av kaffe, gjør at det kun er det enkle vedlikeholdet vi trenger å tenke på i hverdagen. Kaffen smaker meget godt, og det er aldri lenger noen som klager på kaffen hos oss. 
Tormod Skarstad Sveen
Stange Energi
Vi har hatt flere leverandører tidligere, men ingen av dem har levert like god kaffe som Kaffebryggeriet.
Santander
Eksepsjonell rask og effektiv responstid på service og varelevering. Ypperlig gode kaffeprodukter. Kan anbefales på det sterkeste.
Kleins
Vi har samarbeid med Kaffebryggeriet om drift av tre kaffemaskiner i våre kontorlokaler i Hamar Sentrum. Maskinene er meget driftssikre og enkle i bruk, og vi er veldig godt tilfreds med valg av både maskiner og leverandør. Og dersom noe uforutsett skulle skje eller at vi går tom for forbruksvarer, er Kaffebryggeriet raskt på plass for å hjelpe! 
Geno

Ønsker du å få et tilbud?