kaffebryggeriets historie

Lidenskap for kaffe i over 220 år

kaffe latte

Kaffebryggeriet

Hvem er vi?

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er en lokal aktør med både lokalt og internasjonalt eierskap. 

Som en del av Miko Coffee har vi en historie som strekker seg tilbake til 1801. En historie som strekker seg i mer enn 220 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrenneri.

Våre kaffemaskiner kommer fra anerkjente leverandører i Sveits. I tillegg til kaffemaskiner, tilbyr vi blant annet fairtrade kaffe- og espressobønner, topping og kakao av høyeste kvalitet. 

Historisk sepia-tonet bilde av en gate med folk i kø og ser på en parade med vintage miko-isbiler, organisert av Om Kaffebryggeriet.

Miko coffee

Vår historie

Som en stolt del av Miko Coffee, kan vi skryte av en historie som strekker seg tilbake til 1801. Dette gjør oss til et av verdens eldste kaffebrenneri. 

Kaffebryggeriet ble grunnlagt i 1993, og siden den gang har vi opplevd betydelig vekst, både organisk og gjennom strategiske oppkjøp.

mikrobrenneri

Balke Kaffe

I april 2023 ble Balke Kaffe en del av Kaffebryggeriet. Balke Kaffe har skilt seg ut ved å fokusere utelukkende på kaffebønner fra Colombia, som deretter blir brent og forbedret i Balke Kaffes eget brenneri på Stange, utenfor Hamar. Dette betyr at vi i dag kan produsere vår helt egen kaffe til kunder. 

En person som brenner kaffebønner på Om Kaffebryggeriet i en stor industribrenner, med en metallskje.

Fairtrade kaffe

Puro kaffe

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere kaffe av høyeste kvalitet. Derfor brenner vi kaffen vår med dedikasjon og kjærlighet. Hos oss kan du utforske et bredt utvalg av eksklusive kaffeblandinger fra vårt anerkjente Puro-merke. 

Disse blendene er produsert med omtanke og omsorg av hundrevis av småbønder og syv Fairtrade-kaffekooperativer, som alle deler vår visjon om etisk kaffedyrking. 

Best på smak, best på service

Vår ambisjon

Vår mål er at Kaffebryggeriet alltid skal være best på kvalitet og service. Dette innebærer at vi prioriterer rask respons og har dyktige medarbeidere som besitter betydelig kompetanse innen sine fagområder. 

Dette gjør oss svært effektive og i stand til å takle utfordringer raskt og med positive resultater. Vi arbeider kontinuerlig med å styrke kompetansen til våre ansatte, slik at vi alltid er i forkant av markedet og kan tilby mer enn det som forventes.

En mann i svart skjorte med «Om Kaffebryggeriet»-logoen peker på maskineri i et verksted mens en annen person observerer.
Brent kaffebønner blir rørt av en mekanisk omrører i en kommersiell brennemaskin på Om Kaffebryggeriet.

En unik kaffeopplevelse

Kaffesmaking

Vi ønsker at alle skal få nyte en førsteklasses kaffeopplevelse, spesielt på arbeidsplassen. Vi er gleder oss til å presentere våre deilige kaffevarianter, samtidig som vi ønsker å bygge et nært forhold til deg og ditt team. 

På vårt showroom får du muligheten til å smake på vår kaffe og teste våre kaffemaskiner. Vi tar deg og teamet ditt med på en smaksrik reise gjennom kaffens verden, der vi lærer deg alt du trenger å vite for å lage den perfekte kopp kaffe.

Skroll til toppen