Om kaffebryggeriet

Hvem er vi?

Vår historie startet allerede i 1801

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner til kontorer og bedrifter i Norge. Som en del av Miko Gruppen har vi en historie helt tilbake til 1801 – en historie som strekker seg i mer enn 200 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrenneri. Selskapet hadde sin oppstart i 1995 og gjennom årene har selskapet vokst godt, både organisk og via ervevervelser. 

Miljø og bærekraft

Vi brenner for miljø og for å tydeliggjøre vårt miljøengasjement ovenfor våre kunder og leverandører, er vi stolte av å kunne dele at vi ble sertifisert som en Miljøfyrtårn bedrift i 2019.

Gjennom vårt arbeid med Puro Fairtrade Coffee og World Land Trust har vi vist vilje og evne til å tenke på våre fremtidige generasjoner. Vi etterlater oss riktig fotavtrykk med hvert steg vi tar på veien mot god kaffe. 

Les mer om vårt arbeid med Puro Fairtrade Coffee. 

Transparente avtaler

Rask responstid

Kaffe av høy kvalitet

Miljøbevisst

Våre kunder skal glede seg over utvalget og smaken på kaffedrikkene

Våre serviceteknikere monterer kaffemaskinene og smakstilpasser alle kaffedrikker på maskinen etter ønske. Vi leverer kaffe og ingredienser hver 8. uke og tar samtidig rens og preventiv service på våre maskiner. Vi tar av oss alt slik at våre kunder kun behøver å trykke på en knapp for kaffe. 

Kontakt oss