Kaffebryggeriet - Vår historie startet allerede i 1801

Vår visjon – Best på smak, best på service!

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er en lokal aktør med både lokalt og internasjonalt eierskap. Som en del av Miko Gruppen har vi en historie som går helt tilbake til 1801. En historie som strekker seg i mer enn 200 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrennerier.

Vi har i dag 22 ansatte, hvorav de fleste har 10-20 års erfaring i kaffebransjen. Kunnskapen og lidenskapen for god kaffe, ønsker vi å dele med deg som kunde, gjennom å gi deg gode råd for å få den beste kaffeopplevelsen på jobben.

Selskapet hadde sin oppstart i 1993, da under navnet Serveringssystemer. Gjennom årene har selskapet vokst godt, både organisk og via erververvelser. Selskapet omsatte totalt 72,3 MNOK i 2019. 

Utmerkelser som vi er stolte av. I 2011 ble selskapet belønnet med sin første utmerkelse som en Gaselle bedrift – en utmerkelse som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet. Fra 2014 – 2018 mottok vi denne utmerkelsen fem år på rad, noe vi er veldig stolte av.

Miljø er noe vi brenner for. For å tydeliggjøre vårt miljøengasjement ovenfor kunder og leverandører, er vi stolte av å kunne kalle oss en sertifisert Miljøfyrtårn bedrift og ble resertifisert høsten 2019. Miljøfyrtårnsertifisering handler om å redusere forbruk, innkjøp, avfall og utslipp. En reduksjon i så vel innkjøp som avfall vil medføre besparelse for de fleste. Sertifikatet fra Stiftelsen Miljøfyrtårn er gyldig t.o.m 27.08.2021.

Miljøvennlig kaffe. Gjennom vårt arbeid med Puro Fairtrade Coffee og World Land trust har vi vist vilje og evne til å tenke på våre fremtidige generasjoner.

Vi etterlater oss det riktige fotavtrykk med hvert steg vi tar på veien mot god kaffe.
Fairtrade verdier, omtanke for den naturlige verden, brenning av kaffe ved hjelp av energi fra solen, organisk kaffegrut som leveres tilbake til moder jord.

Har du et snev av interesse for miljøvennlig kaffe, anbefaler vi at du leser litt mer om vår Puro Fairtrade kaffe: www.purokaffe.no

Avtaler hos oss skal være transparente. Vi har tydelig prising på produktene, leasing- og serviceavtale. Alt inngår i en månedspris, og våre serviceteknikere monterer maskinene og smakstilpasser alle kaffedrikker etter ønske. Kunden skal kun glede seg over utvalget og smaken på kaffedrikkene. Våre servicemedarbeidere har faste ruter med sine faste kunder, og leverer kaffe og ingredienser hver 8. uke, og tar samtidig rens og preventiv service på våre maskiner. Kunden skal bare trykke på knappen for kaffe, cappuccino, latte, espresso, eller hva de liker, og vi ordner resten!

Våre maskiner er fra anerkjente leverandører i Sveits, og det beste markedet kan tilby. Vi leverer utelukkende de beste ingrediensene tilpasset vår sveitsiske maskinpark. Kaffebønner, espressobønner, topping og kakoen er av høyeste kvalitet. Vi har en stor og tung serviceavdeling med kompetente ansatte som gjør at vi har bransjens raskeste responstid, og de mest fornøyde kundene. Vår kunderelasjon skal ikke bare vare ut kontraktstiden – den skal vare livet ut. Dette krever at vi må prestere 100% til enhver tid – i alle ledd. Våre kunder skal være stolte av å ha valgt Kaffebryggeriet for sine ansatte.

«Let’s make coffee great again”

 

Med vennlig hilsen

Bård Aune

CEO
Kaffebryggeriet AS