Kaffebryggeriet

Visjon – Best på smak, best på service!

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er 30 ansatte, hvorav de fleste har 10-20 års erfaring i kaffebransjen. Kunnskapen og lidenskapen for god kaffe, ønsker vi å dele med deg som kunde gjennom å gi deg gode råd for å få den beste kaffeopplevelsen på jobben. Kaffebryggeriet er totalleverandør av kaffe- og vannmaskiner, installasjon, opplæring, smakstilpasning, teknisk service, ingredienser og kaffe. I tillegg tilbyr vi gunstige finansieringsløsninger. Kaffebryggeriet har norske eiere, hvor de med sitt glødende engasjement om å være best på smak og service, er ansatt i selskapet.

Kaffebryggeriet har alltid transparente avtaler. Vi har tydelig prising på produktene, leasing- og serviceavtale. Alt inngår i en månedspris, og våre serviceteknikere monterer maskinene og smakstilpasser alle kaffedrikker etter ønske. Kunden skal kun glede seg over utvalget og smaken på kaffedrikkene. Våre servicemedarbeidere har faste ruter med sine faste kunder, og leverer kaffe og ingredienser hver 8. uke, og tar samtidig rens og preventiv service på våre maskiner. Kunden skal bare trykke på knappen for kaffe, cappuccino, latte, espresso, eller hva de liker, og vi ordner resten!

Våre maskiner er fra anerkjente leverandører i Sveits, og det beste markedet kan tilby. Vi leverer utelukkende de beste ingrediensene tilpasset vår sveitsiske maskinpark. Kaffebønner, espressobønner, topping og kakoen er av høyeste kvalitet. Vi har en stor og tung serviceavdeling med kompetente ansatte som gjør at vi har bransjens raskeste responstid, og de mest fornøyde kundene. Vår kunderelasjon skal ikke bare vare ut kontraktstiden – den skal vare livet ut. Dette krever at vi må prestere 100% til enhver tid – i alle ledd. Våre kunder skal være stolte av å ha valgt Kaffebryggeriet for sine ansatte.

Med vennlig hilsen
Bård Aune
CEO