Lidenskap for kaffe i over 220 år

vårt arbeid

Kjærlighet for god kaffe og grønt miljø

Vår reise startet for over 220 år siden. Gjennom vårt arbeid med Puro Fairtrade Coffee og World Land Trust har vi vist vilje og evne til å tenke på våre fremtidige generasjoner. Vi etterlater oss riktig fotavtrykk med hvert steg vi tar på veien mot god kaffe. 

miko coffee historie fra 1801

miko coffee

Vår historie

Som en del av Miko Coffee har vi en historie helt tilbake til 1801. Dette gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrenneri. Kaffebryggeriet hadde sin oppstart i 1993 og gjennom årene har vi vokst godt, både organisk og via erhvervelser.

Kaffebrenning

Produksjon

Vi har lidenskap for god kaffe. Derfor er det naturlig at kaffen vår er brent med kjærlighet. Vi tilbyr flere utsøkte kaffeblandinger av vårt etiske Puro-merke. Her har hundre småprodusenter og 7 Fairtrade-kaffekooperativer vært med på dyrke kaffen med omsorg og omtanke.

kaffebønner som produseres i roasting maskin
kaffebønner som produseres i roasting maskin

en unik kaffeopplevelse

Kaffesmaking

Alle fortjener å oppleve en god kaffeopplevelse, spesielt på jobb. Vi vil vise frem vår smakfulle kaffe, og i tillegg bygge et forhold med deg og ditt team. På vårt Showroom tilbyr vi kaffesmaking og test av våre kaffemaskiner. Vi tar deg med på en morsom og smakfull opplevelse rundt en hel verden av god kaffe, og lærer deg alt du trenger å vite om hva som skal til for å få den perfekt kaffekoppen. 

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrevet for gode kaffetilbud og nyheter til din bedrift!