Lidenskap for kaffe i over 220 år

miko coffee historie fra 1801

Miko coffee

vår historie

Som en stolt del av Miko Coffee, kan vi skryte av en historie som strekker seg tilbake til 1801. Dette gjør oss til et av verdens eldste kaffebrenneri. Kaffebryggeriet ble grunnlagt i 1993, og siden den gang har vi opplevd betydelig vekst, både organisk og gjennom strategiske oppkjøp.

mikrobrenneri

Balke Kaffe

I april 2023 ble Balke Kaffe en del av Kaffebryggeriet. Balke Kaffe har skilt seg ut ved å fokusere utelukkende på kaffebønner fra Colombia, som deretter blir brent og forbedret i Balke Kaffes eget brenneri på Stange, utenfor Hamar. Dette betyr at vi i dag kan produsere vår helt egen kaffe til kunder. 

kaffebønner som produseres i roasting maskin

Fairtrade kaffe

Puro kaffe

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere kaffe av høyeste kvalitet. Derfor brenner vi kaffen vår med dedikasjon og kjærlighet. Hos oss kan du utforske et bredt utvalg av eksklusive kaffeblandinger fra vårt anerkjente Puro-merke. Disse blendene er produsert med omtanke og omsorg av hundrevis av småbønder og syv Fairtrade-kaffekooperativer, som alle deler vår visjon om etisk kaffedyrking. 

Best på smak, best på service

Vår ambisjon

Vår mål er at Kaffebryggeriet alltid skal være best på kvalitet og service. Dette innebærer at vi prioriterer rask respons og har dyktige medarbeidere som besitter betydelig kompetanse innen sine fagområder. Dette gjør oss svært effektive og i stand til å takle utfordringer raskt og med positive resultater. Vi arbeider kontinuerlig med å styrke kompetansen til våre ansatte, slik at vi alltid er i forkant av markedet og kan tilby mer enn det som forventes.

kaffebønner som produseres i roasting maskin

En unik kaffeopplevelse

Kaffesmaking

Vi ønsker at alle skal få nyte en førsteklasses kaffeopplevelse, spesielt på arbeidsplassen. Vi er gleder oss til å presentere våre deilige kaffevarianter, samtidig som vi ønsker å bygge et nært forhold til deg og ditt team. På vårt showroom får du muligheten til å smake på vår kaffe og teste våre kaffemaskiner. Vi tar deg og teamet ditt med på en smaksrik reise gjennom kaffens verden, der vi lærer deg alt du trenger å vite for å lage den perfekte kopp kaffe.

Scroll to Top