Om Kaffebryggeriet

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er 30 ansatte, hvorav de fleste har 10-20 års erfaring i kaffebransjen. Kunnskapen og lidenskapen for god kaffe, ønsker vi å dele med deg som kunde gjennom å gi deg gode råd for å få den beste kaffeopplevelsen på jobben. Kaffebryggeriet er totalleverandør av kaffe- og vannmaskiner, installasjon, opplæring, smakstilpasning, teknisk service, ingredienser og kaffe. I tillegg tilbyr vi gunstige finansieringsløsninger. Kaffebryggeriet har norske eiere, hvor de med sitt glødende engasjement om å være best på smak og service, er ansatt i selskapet.

Visjon – Best på smak, best på service!
Våre maskiner er fra anerkjente leverandører i Sveits, og det beste markedet kan tilby. Vi leverer utelukkende de beste ingrediensene tilpasset vår sveitsiske maskinpark. Kaffebønner, espressobønner, topping og kakoen er av høyeste kvalitet. Vi har en stor og tung serviceavdeling med kompetente ansatte som gjør at vi har bransjens raskeste responstid, og de mest fornøyde kundene. Vår kunderelasjon skal ikke bare vare ut kontraktstiden – den skal vare livet ut. Dette krever at vi må prestere 100% til enhver tid – i alle ledd. Våre kunder skal være stolte av å ha valgt Kaffebryggeriet for sine ansatte.

Konseptet Kaffebryggeriet
Kaffebryggeriet har alltid transparente avtaler. Vi har tydelig prising på produktene, leasing- og serviceavtale. Alt inngår i en månedspris, og våre serviceteknikere monterer maskinene og smakstilpasser alle kaffedrikker etter ønske. Kunden skal kun glede seg over utvalget og smaken på kaffedrikkene. Våre servicemedarbeidere har faste ruter med sine faste kunder, og leverer kaffe og ingredienser hver 6. uke, og tar samtidig rens og preventiv service på våre maskiner. Kunden skal bare trykke på knappen for kaffe, cappuccino, latte, espresso, eller hva de liker, og vi ordner resten!

Økonomi
Kaffebryggeriet er Gaselle bedrift de siste 4 årene. Vi er opptatt av en sunn og trygg økonomi, fornuftig vekst med fornøyde kunder og ansatte.

Teknisk service
For å kunne være best på smak og best på service prioriterer vi å være ute hos våre kunder. Av våre 30 ansatte, er 22 serviceteknikere ute og bistår våre kunder. De fleste av disse har over 10 års erfaring fra bransjen, og legger sjelen sin i at deres kunder skal være de mest fornøyde.

Unik kvalitetsgranti
Vår kaffe brennes alltid på 100% Arabica-bønner av høyeste kvalitet. Vår unike kvalitetsgaranti innebærer at vi alltid bruker bønner av samme opprinnelse og av samme kvalitetsklasse. Dessuten er vi den eneste kaffeprodusenten som åpent forteller hvilke land bønnene våre kommer fra. Hensikten er naturligvis at en kopp kaffe fra Kaffebryggeriet alltid skal smake like godt, samme hvor du drikker den.

100% bærekraftig sertifisert
All kaffe fra Kaffebryggeriet er 100% bærekraftig sertifisert. Gjennom en kombinasjon av UTZ-, Fairtrade og KRAV-sertifiserte kaffebønner garanteres hensyn til mennesker og miljø, samt forbud mot barnearbeid og diskriminering.

100% klimakompensert
All kaffe fra Kaffebryggeriet er 100 % klimakompensert gjennom treplanting i kaffedyrkende land.

100% arabicabønner
All kaffe fra Kaffebryggeriet består av 100 % Arabica bønner av høyeste kvalitet. Vi finner de fineste bønnene, som dyrkes under de beste forholdene, og som har en rik og kompleks smak.

Showrom
Besøk vårt trivelige showrom i Pottemakerveien 6B, og smak på våre meget gode kaffeprodukter og se våre flotte maskiner.

Dere er alltid velkommen!

Med vennlig hilsen
Knut Michael Asplund
Eier og arb. styreformann