Vårt miljøengasjement

Hva gjør vi for miljøet?

Vi setter miljø høyt og vi ønsker å skape økt fokus på miljø. Vi gjør det enkelt for våre kunder å bidra til dette gjennom å tilby deres arbeidsplass fairtrade kaffe fra Puro. Slik kan vi sammen være med på å redde miljøet og regnskogen. 

Miljøfyrtårn

Kaffebryggeriet er resertifisert Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger. Miljøpåvirkninger handler ikke bare om rutiner og prosedyrer for hvordan vi sorterer avfallet vårt eller hvor mye energi vi bruker. Det handler i stor grad om innkjøpene vi gjør og og kravene vi stiller til produkter og tjenester. 

Ta kontakt for å få tilsendt vår klima- og miljørapport for forgående år. 

en mann og dame som smiler i naturen

Puro Fairtrade

Puro ble etablert som et ønske om å stoppe utnyttelsen av fattige land ved å sørge for rettferdige priser til kaffebøndene bevaring av regnskogens biologiske mangfold i kaffeproduserende land. 

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunders arbeidsplass utsøkt kaffe og te med fairtrade verdier. Hos oss kan du velge mellom fem ulike typer av Puro Fairtrade kaffe.

Bevaring av regnskogen

Penger fra salg av Puro kaffe går til kjøp og vern av regnskogsreservater i de samme landene som kaffen kommer fra. Én pose (1 kg) Puro kaffe bidrar til å redde hele 20 kvadratmeter med regnskog. De fleste av våre kunder kjøper kartonger med Puro kaffe, hvor én kartong inneholder 9 poser med kaffe. Det betyr at én kartong med vår kaffe reder hele 180 kvadratmeter med regnskog. 

Les mer om hvordan Puro bevarer regnskogen.

Puro Fairtrade Coffee

Fairtrade kaffe på arbeidsplassen

Nærmere 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag og 30% av all kaffe drikkes på jobb. Vi ser derfor viktigheten av å levere kvalitet og service til våre kunder. Med så mange kaffedrikkende mennesker kan vi redde mye regnskog, noe som bidrar til å redde verden. 

Vi ønsker å skape økt fokus på miljø, og dette gjør vi blant annet ved å tilby våre kunder kaffe som smaker godt for samvittigheten og smaksløkene. 

Ønsker du å få et tilbud?