Filtrerte vanndispensere til bedrift og kontor

Våre vanndispensere

Vanndispenser til bedrift og kontor

Rent og friskt vann på kontoret

Et glass med friskt vann er den nest beste tingen etter en god kopp kaffe. Våre vanndispensere og tappetårn til bedrifter tilbyr filtrert vann for bedre smak. 

Tappetårn fra Escowa

Albatross tappetårn kommer med kjøler slik at ansatte og besøkende kan nyte kaldt eller sprudlende kullsyreholdig drikkevann. Albatross kan fås med enkel (Pro 1)- eller dobbel (Pro 2) tappeenhet som både renser og kjøler drikkevannet. Både Pro 1 og Pro 2  kan innebygges til benk eller skap, og tar seg utmerket ut kombinert med en av våre kaffemaskiner.

Med vanndispenser fra ION har dere tilgang på kaldt, rent og forfriskende drikkevann hele tiden. Vanndispenseren har også kullsyrefunksjon slik at kullsyreholdig drikkevann kan nytes for den som ønsker. ION kan monteres både med sokkel/underskap eller innebygges til benk. 

Mistral R 2000 er en godt egnet vanndispenser for stort vannforbruk. Vanndispenseren passer godt til større bedrifter eller kantiner. Mistral distribuerer kaldt, rent og friskt vann ved hjelp av pedaler. 

Hvorfor velge vanndispenser til din bedrift? ​

Ingenting er mer forfriskende enn et glass med kaldt og rent vann. Alle har hørt at man skal drikke mye vann og holde seg hydrert gjennom dagen. Med en vanndispenser eller tappetårn på kontoret kan dine medarbeidere enkelt forsyne seg med filtrert vann på forespørsel – med eller uten kullsyre. 

Fordeler med vann på kontoret

Det er flere fordeler med tilgang på rent og frisk vann på jobb. Væskemangel kan føre til at man føler seg trøtt og sliten. En hydrert kropp og sinn fører til økt konsentrasjonsevne, koordinasjonsevne og reaksjonstid. 

Hvorfor velge vannløsning hos oss?

Vi tilbyr vannløsning med høy kapasitet. Våre vanndispensere og tappetårn kommer med fleksible design som kan integreres på benkeplaten eller med underskap. Vi har vannløsninger som passer til alle områder og arbeidsplasser. Våre avtaler er alltid transparente og vi sørger for å tilpasse alle avtaler ut ifra deres ønsker og behov.