To smilende baristaer holder kaffekopper på en kafé med ordet "kaffebryggeriet" opplyst på veggen bak, stående ved siden av en kaffemaskin.

HVILKE FORDELER HAR KAFFEMASKIN PÅ KONTORET?

Den mest åpenbare fordelen med å ha en kaffemaskin på kontoret er at de ansatte blir oppmuntret til å ta en kort pause.

Den mest åpenbare fordelen med å ha en kaffemaskin på kontoret er at de ansatte blir oppmuntret til å ta seg en pause når vissheten om at god kaffe bare er et knappetrykk unna.

Små pauser kan resultere i at ansatte blir mer våkne og produktive – særlig på tunge mandagsmorgener. Andre fordeler som gjør en kaffemaskin til det foretrukne alternativet er den korte tiden det tar på å lage seg en kopp kaffe.  

Noen grunner til å investere i en kaffemaskin og god kaffe

  • Koffein hjelper på trøtte ansatte
  • Kaffe fører til produktive ansatte
  • Investering i god kaffe og kaffemaskin kan ha en positiv innvirkning på ansattes tilfredshet, samt at de ansatte vil føle seg anerkjent og verdsatt
  • God kaffemaskin kan gjøre kontoret til et mer spennende sted
  • God kaffe og kaffemaskin vil imponere kundene dine. Det er mer profesjonelt å tilby kundene drikke av høy kvalitet fremfor en kopp pulverkaffe. Det vil sette dem i rett stemning for å drive forretninger

3 tips til hvordan du går frem for å finne riktig kaffemaskin til kontoret

1. Antall kopper
Hvor mange som bruker kaffemaskinen og hvor mange kaffekopper som blir drukket i løpet av en dag bør være en viktig drivfaktor bak kjøpsavgjørelsen din. Det vil være upraktisk å skaffe utstyr som er stort eller for lite til bedriften din.

2. Brukervennlig kaffemaskin
Sørg for at maskinen du velger er enkel å betjene. Dette vil ikke bare spare tid, men også hindre at ansatte blir avskrekket fra å bruke kaffemaskinen fordi de ikke vet hvordan kaffemaskinen brukes. Dette kan gå utover gleden av å bruke kaffemaskinen på arbeidsplassen.
 
3. Spesifikasjoner
Sørg for at spesifikasjonene er hensiktsmessige med hensyn til hvordan din bedrift vil bruke maskinen. Vil du imponere kunder anbefales en stilfull kaffemaskin med mange drikke alternativer. Har du begrenset plass på arbeidsplassen, anbefales det en kaffemaskin som med et kompakt design og gode funksjoner.

Vi anbefaler

Franke A300

Mindre kontorer kan dra nytte av en liten kaffemaskin med gode funksjoner. Franke A300 er en kompakt kaffemaskin fullpakket med unike funksjoner. Kaffemaskinen har enkel vedlikehold og gir fersk smak på kort bryggetid.

Franke A600

Større kontorer krever en maskin som Franke A600.  Franke A600 er en fullautomatisk og fleksibel kaffemaskin. Maskinen trakter kopp for kopp med drikke av høy kvalitet, serverer espresso og kaffe i flere ulike størrelser og styrkegrader, samt andre varme drikker.

Fyll inn skjema hvis du vil bli kontaktet

Kaffemaskin fra Kaffebryggeriet

Flere artikler

Skroll til toppen