En kopp espresso med tallerken og skje, bærekraftige puro-kaffepakker på siden, omgitt av kaffebønner på et trebord.

Puro Fairtrade kaffe

Puro kaffe gir rettferdige handelsbetingelser og muligheter til kaffebønder. 1 kg Puro kaffe bidrar til å redde 20m² regnskog.

Fairtrade-merket kaffe til arbeidsplassen

Puro kaffe er sertifisert Fairtrade og kjøper alle sine kaffebønner fra Fairtrade produsenter. Alle kaffebønder får rettferdige prisen for deres bønner og litt ekstra for å kunne investere i deres lokalsamfunn som skoler, skogplanting og forbedring av landbruk. I tillegg har Puro et samarbeid med Word Land Trust som gjør at vi kan bidra til bevaring av regnskogsreservatene i alle land der vår kaffe kommer fra.

Hvorfor velge bærekraftig kaffe?

Bærekraftig, eller Fairtrade, kaffe betyr mer rettferdige handelsbetingelser og bedre muligheter til kaffebønder i utviklingsland. Dette betyr at Puro kaffebøndene får muligheten til å investere i sine virksomheter og lokalsamfunn for å skape en bærekraftig fremtid.

For hver kilogram Puro kaffe du kjøper, er du med på å redde 20m² med regnskog. I dag har vi vært med på å redde 433 660 mål med regnskog i 18 puro reservater i 11 kaffeproduserende land.

Hos Kaffebryggeriet får du Puro kaffe som hele bønner, filtermalt og kaffeputer.

Bio Organic

En utsøkt blanding med distinkt smak som kombinerer myke sjokoladetoner med syrlige overtoner, for en fruktig kaffe med naturlig sødme.

En pose med puro fairtrade-kaffe merket "redde regnskogen", med illustrasjoner av en person som driver hagearbeid og regnskogelementer.

Noble

En smak med kompleks karakter og blomstrete smake av arabicabønner. En blanding av arabicakaffe fra Peru for en perfekt balanse og robustabønner for en lett smak av mørk sjokolade. 

En pose puro fairtrade kaffe med teksten "redde regnskogen", med en tegning av en bonde, planter og en fugl på hvit bakgrunn.

Fuerte

En mørkbrent blanding av høydyrkede arabicabønner og fine robustabønner fra Uganda som skaper en fyldig, balansert aroma med friske smaksnyanser. Fuerte er en perfekt start på dagen

Pose med bærekraftig Puro fairtrade-kaffe, mørkbrent, med illustrasjoner av kaffehøsting og logo som indikerer bevaring av regnskogen.

Bio Organic Dark Roast

En utsøkt blanding med distinkt smak som kombinerer fantastisk myke sjokoladetoner med syrlige overtoner for en fruktig kaffe med naturlig sødme.

Kjøp Puro kaffe og få diplom til arbeidsplassen

Vi brenner for miljø og vi ønsker å bidra til å kunne gjøre en forskjell på kloden. Vi er derfor takknemlig og stolt av at våre kunder både elsker og velger Puro kaffe til sin arbeidsplass. Flere av våre kunder har bidratt til å redde flere kvadratmeter med regnskog gjennom å handle Puro kaffe hos oss. Som en takk for deres bidrar, gir vi derfor ut diplomer til våre største kunder som handler Puro kaffe. 

Flere artikler

Skroll til toppen