Persondata & Cookies

Personvernerklæring for Kaffebryggeriet

Ved å benytte nettsiden Kaffebryggeriet aksepterer du at Kaffebryggeriet AS behandler dine opplysninger i henhold til denne personvernerklæringen. Kaffebryggeriet AS er forpliktet til å respektere og beskytte ditt personvern og sikkerheten for dine personopplysninger  i samsvar med gjeldende lover knyttet til personvern.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi samler de inn og til hvilke formål: 

Behandlingsansvarlig: Kaffebryggeriet er som bedrift selv behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.
Personopplysninger: Vi innhenter de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din henvendelse / bestilling til oss.
Personopplysninger som lagres: Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, telefonnummer og e-postadresse.
Personopplysningene vi behandler:

  • Opplysninger i forbindelse med bestilling av varer
  • Personopplysninger som blir registrert via våre kontaktskjemaer på nettsiden

Formål med behandlingen: Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Lagring av data: Personopplysningene blir lagret i vår database til kundeforholdet opphører, så lenge loven pålegger oss å beholde dem, eller du ber oss om å slette opplysningene.
Utlevering av opplysninger til tredjeparter: Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder fraktselskap i forhold til levering varer. Vi benytter blant annet TNT og Schenker for levering. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere varer til deg. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.
Innsyn, sletting og klage på personvernopplysningene: Du har til enhver tid rett til å be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller hvis du ønsker å slette informasjonene. Dette gjelder kun for opplysninger du aktivt har gitt fra deg. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte behandlingsansvarlig på post@kaffebryggeriet.no, merk epost med “personvern”. Hvis du ikke er fornøyd med vår behandling av personopplysninger, kan du også henvende deg til Datatilsynet.
Informasjonskapsler/Cookies: Vi benytter oss av informasjonskapsler / cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. En cookie er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på din datamaskin. Disse brukes til å huske deg. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler / cookies. 
Vi benytter oss av følgende cookies: 

Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Inneholder en unik ID som blir satt av Google Analytics for å registre statistikk på hvordan besøkende bruker nettsiden.

Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Inneholder en unik ID som blir satt av Google Analytics for å skille brukere fra hverandre, uavhengig av eventuell bruker-ID i webapplikasjonen.

Utløper: 1 min
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Begrenser innsamling av data for bedre ytelse.

Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics

Utløper: 1 måned
Type: Tredjepart
Formål: Om bruker har akseptert cookie innhold eller ikke.

Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics

Utløper: 1 måned
Type: Tredjepart
Formål: Om bruker har akseptert cookie innhold eller ikke.

Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Vi benytter WooCommerce for vår bestillingsside, dette er så de handlekurven blir oppdatert i henhold til besøkers valg

Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Vi benytter WooCommerce for vår bestillingsside, dette er så de handlekurven blir oppdatert i henhold til besøkers valg.

Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Inneholder en unik kode for hver kunde så nettsiden vet hvor han finner innholdet i handlekurven.

Utløper:
Type: Tredjepart
Settes av: Apsis
Formål: Gir en enkel, men samtidig fullt detaljert oversikt over leads på nettsiden.

 

Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: Hotjar
Formål: Ytelses cookie

Utløper: 5 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Samler informasjon til et analyseprogram om hvordan våre tjenester fungerer. En samling av interne beregninger for brukeraktivitet og får å forbedre brukeropplevelsen.

Utløper: 1 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Brukes til å analysere henvisningsadferd for Jetpack-tilkoblede nettsteder ved hjelp av WooCommerce.
Utløper: 5 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Brukes til å analysere henvisningsadferd for Jetpack-tilkoblede nettsteder ved hjelp av WooCommerce.

Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel. Brukes til å skille mellom brukere og økter.

Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel.

Utløper: 6 måneder
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel. Lagrer trafikkilden som forklarer hvordan brukeren nådde nettstedet.

Utløper: 2 år
Type: HTTP Cookie
Formål: I påvente av

Utløper: 6 måneder
Type: HTTP Cookie
Formål: Registrerer en unik ID som identifiserer en returbrukers enhet. ID-en brukes til målrettede annonser.

Utløper: 8 måneder
Type: HTTP Cookie

 Opphavsrett: Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Kaffebryggeriet AS.