Toppvalg for mellomstore bedrifter: Franke A400 kaffemaskin – Best i test

Ingenting kan sammenligne seg med den perfekte kaffekoppen som starter dagen på rett spor. Franke A400 kaffemaskinen er den uovertrufne mesteren når det gjelder å levere denne opplevelsen. Med et sterkt fokus på smak og kvalitet, er Franke A400 designet for å få ut det aller beste fra hver eneste kaffebønne. Slik skaper A400 en eksepsjonell kaffeopplevelse hver eneste gang.

FoamMaster™ melkesystem for fløyelsmykt melkeskum

Franke er godt kjent for sitt FoamMaster™ system som skaper fløyelsmykt melkeskum hver eneste gang. Dette gir deg muligheten til å nyte et utvalg av drikkevarianter som blant annet cappuccino, café latte, macchiato, kakao og svart kaffe med smakfull créma. A400 er utstyrt med doble utløp som gjør det mulig å servere to kopper samtidig. I tillegg har den en praktisk kannefunksjon for større mengder.

franke a400 close up av bønnebeholdere

Intuitiv betjening

Med en moderne 8-tommers berøringsskjerm i farger, kan du enkelt navigere gjennom menyvalgene og tilpasse kaffens styrke med et enkelt trykk. Vi sørger også for å tilpasse menyen etter deres ønsker, slik at dere får varme og kalde kaffedrikker som møter deres behov. 

EasyClean system - enkel rengjøring

Franke’s unike EasyClean-system gjør både rengjøring og vedlikehold en enkel prosess. . A400 er også utstyrt med et integrert helautomatisk avkalkingssystem, som bidrar til problemfri drift og lang levetid. Alt dette understreker Franke’s anerkjente sveitsiske kvalitet og dedikasjon til enestående ytelse og brukervennlighet.

En sikker vinner for mellomstore bedrifter

Franke A400 er et ideelt valg for både mellomstore og store bedrifter som søker en førsteklasses kaffeløsning. Med et omfattende utvalg av kaffevarianter og muligheten til å tilpasse kaffemenyen, imøtekommer denne kaffemaskinen forskjellige smaker og preferanser blant de ansatte. Den enkle rengjøringen og betjeningen gjør det praktisk, og tidsbesparende å holde kaffemaskinen i drift. I tillegg til sin funksjonalitet, skiller Franke A400 også seg ut med sitt stilfulle og moderne design, som vil gi et positivt inntrykk på både kunder og ansatte som besøker bedriften.

Bli bedre kjent med Franke A400

Del dette innlegget

Relaterte innlegg

Scroll to Top