Franke A400 kaffemaskinen er vår bestselgende kaffemaskin, og det med god grunn. Smak og kvalitet er det som skiller en eksepsjonell kopp kaffe fra en som bare er god. Franke A400 er designet for å få ut det aller beste fra hver eneste bønne, og sikrer en perfekte kopp kaffe, hver gang. Med FoamMaster™ systemet, som gir fløyelsmykt melkeskum, kan du nyte cappuccinoer verdig Romas kaffebarer. I tillegg kan du få sort Kaffe, latte, kakao, og tevann. 

Franke A400: Kaffe så god at man savner kontoret. 

Barista – Standard Kaffe

Nydelig kaffe på jobben er ikke bare for de ansatte. Å servere gjester og kunder det beste er en investering i gode relasjoner. Så å nyte den fineste kaffen, laget til barista-standard, er en investering i bedriften, og når det kommer til kaffemaskiner er Franke A400 er den trygge investeringen. 

Selv-Rensende Kaffemaskin

Enkel å bruke, med interaktivt berørings panel, dette er en kaffemaskin til bedrift som renser seg automatisk takket være et sveitsisk designet helautomatisk rensesystem. Så ikke bare får du nyte fantastisk kaffe, men du slipper jobben med å rense maskinen selv. 

Melkebasert Kaffe

Franke A400 lager ikke bare fantastisk kaffe. Med FoamMaster™ systemet som gir fløyelsmykt melkeskum, kan du nyte cappuccinoer verdig Romas kaffebarer. I tillegg kan du nyte sort Kaffe, latte, kakao, og tevann. 

Opplev Franke A400 med en Prøvesmaking

Kaffe så god som dette lages ikke for å lese om, men for å smakes. Så vi vil gjerne invitere deg og eventuelt noen kolleger på prøvesmaking i vårt showrom på Kjeller. 

Ta kontakt, så sender vi en invitasjon, og svarer på eventuelle spørsmål du har.