Et kupert skoglandskap med tette grønne trær, delvis dekket av tåke. I bakgrunnen er det flere bakker og fjell under en klarblå himmel. Det er som å finne den beste i test kaffemaskin bedrift midt i naturens ro.

Kaffe for regnskogen

Vår miljøsatsing gir resultater! For hver kilo Puro kaffe du kjøper, er du med på å redde 26m² med regnskog.

Vær et forbilde i Miljøarbeidet

Vi i Kaffebryggeriet er en bedrift som setter miljøet i høysetet, og dette gjenspeiles i vårt konsept, Puro Fairtrade Coffee, som ble etablert i 2005. Det er en del av vår helhetlige tilnærming til bærekraft og miljøbevissthet. Et konsept som kommer både regnskogen og deg som kunde tilgode.

Middelaldrende mann med kort hår, smilende, iført svart poloskjorte med Organisasjon Kaffebryggeriets logo, stående i et rom med dekorativ veggklokke og hjertesymbol i

Våre kunder skal være stolte av å servere kaffe som bidrar til bevaring av regnskogen og rettferdig handel, i tillegg til å smake godt.

For hver kilo Puro kaffe som kjøpes, reddes 26 m² regnskog gjennom World Land Trust. Dette initiativet har en direkte positiv innvirkning på miljøet ved å beskytte biologisk mangfold og redusere karbonutslippene.

Til nå har vi, sammen med våre kunder, reddet 602 619 mål med regnskog i 22 Puro-reservater i 13 kaffeproduserende land.

kaffebønner

Hva betyr dette for deg din bedrift?

 Ved å velge Puro kaffe fra Kaffebryggeriet, kan virksomheten din være sikker på at den støtter bærekraftige og etiske praksiser. Dette valget bidrar ikke bare til å bevare miljøet, men styrker også din egen bedrifts miljøprofil.

I denne filmen forklares det hvordan du støtter regnskogen i praksis og hva det betyr.

Rettferdig Handel og Etisk Produksjon

Puro kaffe er sertifisert Fairtrade, noe som sikrer rettferdige priser for kaffebøndene. Dette bidrar til bedre levekår og arbeidsforhold for bønder i kaffeproduserende land, og fremmer bærekraftig jordbrukspraksis. Rettferdig handel er en hjørnestein i Kaffebryggeriets forretningsmodell, som viser vår forpliktelse til sosial rettferdighet.

En smilende mann og kvinne iført tradisjonelle klær og stråhatter står blant tett grønt løvverk og ser ut til siden og legemliggjør miljøansvar.

Ja vi er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, men vi vil gjøre mer

Kaffebryggeriet viser hvordan en bedrift kan kombinere forretningssuksess med en sterk forpliktelse til miljø- og samfunnsansvar.

Gjennom vårt samarbeid med Puro Fairtrade Coffee og deres omfattende miljøinitiativer, setter vi en høy standard for bærekraft i kaffebransjen. Dette er et eksempel til etterfølgelse for andre bedrifter som ønsker å gjøre en positiv forskjell for planeten og samfunnet.

Ved å tilby Puro kaffe, gir Kaffebryggeriet deg som kunde muligheten til å være en del av denne bevegelsen, noe som styrker både bedriftens miljøprofil

Slik ble Puro Kaffe født

For mer enn to århundrer siden åpnet Leo Michielsen en dagligvarebutikk i Belgia, hvor han solgte eksotiske krydder, te, pepper… men viktigst av alt, kaffe.

Spol frem 100 år, og dagligvarebutikken eksisterte ikke lenger, men Michielsen-familiens lidenskap for kaffe førte til åpningen av Miko Roastery. Familien var nå opptatt med å kjøpe, blande og selge vakkert brent Miko-kaffe fra hele verden. Dette ble gjort litt enklere takket være Antwerpen havn, som lå beleilig til og brakte inn mye av verdens kaffe.

Hopp ytterligere 100 år frem til 2005, og familien følte at det var på tide med en ny forandring. De var bekymret, ikke for virksomheten som deres barn og barnebarn skulle arve, men for verden de ville arve. Puro ble født, med et engasjement for å stoppe utnyttelsen av den tredje verden, sikre rettferdige priser til kaffedyrkere, og redde regnskogen og dens arter i kaffeproduserende land. Og siden endring starter hjemme, ble taket på brenneriet dekket med solcellepaneler for å generere grønn energi, og nå blir varmen fra kaffebrenningen gjenvunnet og brukt til å varme opp Miko’s kontorer.

Fyll inn skjema hvis du vil bli kontaktet

Kaffemaskin fra Kaffebryggeriet

Flere artikler

Skroll til toppen