Lykkelig med kaffe.

I dag den 20. mars er det den internasjonale dagen for lykke. Hvert år er det forskjellige temaer og i år er det teamet Happier Togheter, eller lykkeligere sammen. Fokuset er på hva vi har til felles og ikke hva som gjør oss forskjellige. Vi ønsker alle å være lykkelige – og livet er lykkeligere når vi er sammen. En god kopp med kaffe kan gjøre dagen på kontoret så mye bedre og man kjenner på en lykkefølelse, lykkelig med kaffe.

Dagen i dag markerer at lykke og velvære er et felles og samlet mål for alle mennesker på jorda.

Nordmenn er blant de største kaffeelskerne i verden og 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. 30% av alle kaffe som blir konsumert drikkes på kontoret. Vi mener derfor at en god kaffe og kaffeløsning er en viktig faktor for å bidra til en positiv hverdag på kontoret.

En studie gjort av forskere ved Ruhr University i Tyskland viser at kaffe ikke bare ser ut til å kunne minske ubehag ved trening eller hjelpe mot hjerte- og karsykdommer, kaffe får også synapsene i den venstre hjernehalvdelen til å fyre av ekstra kjapt når vi leser positive ord. Dette gjør at vi legger bedre merke til det positive og det kan være en viktig faktor i løpet av en arbeidsdag. Mange av oss leser mye på jobb og koffein gjør at den venstre hjernehalvdelen fremkaller positive følelser mye fortere enn mer negative følelser. Vi kan bli lykkeligere med kaffe!

lykkelig med kaffe

Ønsker din bedrift kaffemaskin eller kaffe på kontoret?

Vi tilbyr et bredt utvalg av både kaffemaskiner og kaffe – dere er hjertelig velkomne til vårt Showroom i Jogstadveien 21 på Kjeller.

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 815 22 080 / post@kaffebryggeriet.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!