To mason jar drinker med sugerør på et trebrett utendørs, en med bær og den andre med iste, i sterkt sollys med blomster og hagebakgrunn.

Forfriskende iste på kontoret

Har du lyst på noe forfriskende og godt i glasset? Vi viser deg hvordan du lager hjemmelaget iste som passer godt både hjemme eller på jobb.

Opplever du varmen og trenger noe forfriskende? Prøv vår deilige hjemmelagde iste oppskrift! Med en enkel fremgangsmåte kan du lage denne forfriskende drikken på null komma niks, enten hjemme eller på kontoret. Alt du trenger er vann, din favoritt frukt eller annet grønt, valgfri te og noen isbiter.

Så enkelt lager du iste

1. Start med å skjære frukten eller grønnsakene dine i skiver eller terninger. Fyll deretter glasset med ønsket innhold.

2. Kok opp vann og tilsett din valgte type te. La det trekke til du har oppnådd ønsket styrke. Deretter lar du teen avkjøles i kjøleskapet til den når ønsket temperatur. Tilsett gjerne noen isbiter for en skikkelig oppfriskning.

To glasskrus med håndtak, det ene fylt med jordbær og det andre med en sitronskive, begge med teposer merket "gillies iste.
To mason jar drinker med sugerør på et trebrett utendørs, en med bær og den andre med iste, i sterkt sollys med blomster og hagebakgrunn.

Vi har benyttet oss av Summerberries og Asian Sun te fra Eilles, men her står du fritt til å velge akkurat den smaken du ønsker på isteen din. Har du lyst på en søtere iste, kan du enkelt tilsette honning.

Vi håper det smaker!

Flere artikler

Skroll til toppen