Kaffemaskin til bedrifter

Kaffebryggeriet er leverandør av førsteklasses kaffemaskiner og kaffeavtaler til bedrifter i Norge.

Tomt lysegrå rektangel, bilde vises ikke for kaffemaskiner for bedrifter.
Et horisontalt grått plassholderbilde med rektangulær form og hakk på overkanten, ideelt for kaffemaskiner for bedrifter.
santander logo
Bildet viser et lysegrå, stilisert ord "hjelp" med fete, tredimensjonale bokstaver, delvis skjult av skygger fra kaffemaskiner for bedrifter, og skaper en subtil visuell effekt
Lavkontrastbilde av en pikselert skyline, som muligens representerer et bybilde med ulike bygningssilhuetter og fremtredende kaffemaskiner for bedriftsannonser.
Et lite gråtonebilde av en pikselert kaffemaskin på en vanlig bakgrunn.
Abstrakt svart-hvitt pikselkunst med en serie geometriske former og linjer inspirert av designet til kaffemaskiner for bedrifter.

Vårt brede spekter av kaffemaskiner, vanndispensere og kaffesorter tilpasses behovene til bedrifter i alle størrelser – både små, mellomstore og store.

Best på smak - best på service

Kaffemaskin bedrift

Kaffebryggeriet leverer førsteklasses kaffe og kaffemaskiner til norske bedrifter. Med lokale røtter og internasjonal styrke som en del av Miko Coffee, er vår historie brygget i over 220 år.

Førsteklasses kvalitet

Vi står for kompromissløs kvalitet, og tilbyr kun kaffemaskiner, vanndispensere og kaffe fra de mest anerkjente og pålitelige produsentene.

Fleksible kaffeløsninger

For å finne den beste løsningen, tilpasser vi våre avtaler og kaffeløsninger nøyaktig etter deres behov, uavhengig av størrelsen på bedriften deres.

Et utvalg for alle

Vårt varierte produktsortiment gjør det enklere for din bedrift å velge den perfekte kaffeløsningen. Vi har det som vil glede dine ansatte til kaffepausene.

Pålitelig service og vedlikehold

Våre dyktige teknikere sikrer for at våre maskiner alltid opprettholder optimal ytelse, og at din bedrift alltid mottar den nødvendige støtten.

Miljøvennlige alternativer

Vi tilbyr gjenbruk av renoverte kaffemaskiner i topp kvalitet. Slik kan bedriften din ta et miljøvennlig valg uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Fairtrade-merket kaffe og te

Gjennom vårt samarbeid med Puro Fairtrade, har du som kunde et bredt utvalg av Fairtrade produkter å velge mellom til bedriften din.

Logoen til "Franke Approved Partner" med "Franke" i dristige hvite bokstaver på rød bakgrunn, og "Approved Partner for Kaffemaskiner for Bedrifter" i svart sjablong

sveitsisk kvalitet

Offisiell
Franke partner

Som en norsk leverandør, er vi stolte av å tilby premium Franke kaffemaskiner gjennom vårt sveitsiske samarbeid. Våre kaffemaskiner av ypperste kvalitet er enestående på markedet, og vi er de eneste i landet med agentur på disse innovative produktene. 

Grafisk illustrasjon av en grønn stokk og en brun stokk akkompagnert av grønne blader og kaffemaskiner for bedrifter, avbildet i en forenklet stil på hvit bakgrunn.

Bærekraft

Kaffe redder regnskogen

Når du velger Kaffebryggeriet, er du med på å beskytte regnskogen. Takket være et unikt samarbeid med World Land Trust, kan Puro gi tilbake til jorda og de leveområdene som kaffen kommer fra. 

Rent og friskt vann på kontoret

Et glass med friskt vann er den nest beste tingen etter en god kopp kaffe. Våre vanndispensere og tappetårn til bedrifter tilbyr filtrert vann for bedre smak. 

Mikrobrenneri

Balke Kaffe

Kaffebryggeriet betjener bedriftsmarkedet og samarbeider med Balke Kaffe for å tilby eksklusiv kaffe også til privatmarkedet. Oppdag vårt mikrobrenneri på Stange for unikt håndbrent kaffe.

Skroll til toppen