Kaffemaskiner for bedrifter

Premium leverandør av kaffe og vann til bedrifter i Norge. Vårt utvalg av kaffemaskiner, vanndispensere og kaffe passer alle størrelser – enten dere er en liten, mellomstor eller stor bedrift. 

Kaffemaskiner for bedrifter

Premium leverandør av kaffe og vann til bedrifter i Norge. Vårt utvalg av kaffemaskiner, vanndispensere og kaffe passer alle størrelser – enten dere er en liten, mellomstor eller stor bedrift. 

Best på smak - best på service

Din lokale kaffeleverandør

Kaffebryggeriet leverer førsteklasses kaffe og kaffemaskiner til norske bedrifter. Med lokale røtter og internasjonal styrke som en del av Miko Coffee, er vår historie brygget i over 220 år.  

Hvorfor velge oss?

Førsteklasses kvalitet

Pålitelig service og vedlikehold

Fleksible kaffeløsninger

Miljøvennlige alternativer

Et variert utvalg for alle

Fairtrade kaffe og te

Hvorfor velge oss?

Førsteklasses kvalitet

Vi står for kompromissløs kvalitet, og tilbyr kun kaffemaskiner, vanndispensere og kaffe fra de mest anerkjente og pålitelige produsentene.

Pålitelig service og vedlikehold

Våre dyktige teknikere sikrer for at våre maskiner alltid opprettholder optimal ytelse, og at din bedrift alltid mottar den nødvendige støtten.

Fleksible kaffeløsninger

For å finne den beste løsningen, tilpasser vi våre avtaler og kaffeløsninger nøyaktig etter deres behov, uavhengig av størrelsen på bedriften deres.

Miljøvennlige alternativer

Vi tilbyr gjenbruk av renoverte kaffemaskiner i topp kvalitet. Slik kan bedriften din ta et miljøvennlig valg uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Et utvalg for alle

Vårt varierte produktsortiment gjør det enklere for din bedrift å velge den perfekte kaffeløsningen. Vi har det som vil glede dine ansatte til kaffepausene.

Fairtrade-merket kaffe og te

Gjennom vårt samarbeid med Puro Fairtrade, har du som kunde et bredt utvalg av Fairtrade produkter å velge mellom til bedriften din.

Offisiell Franke partner

Som en norsk leverandør, er vi stolte av å tilby premium Franke kaffemaskiner gjennom vårt sveitsiske samarbeid. Våre kaffemaskiner av ypperste kvalitet er enestående på markedet, og vi er de eneste i landet med agentur på disse innovative produktene. 

Mikrobrenneri

Kaffebryggeriet betjener bedriftsmarkedet og samarbeider med Balke Kaffe for å tilby eksklusiv kaffe også til privatmarkedet. Oppdag vårt mikrobrenneri på Stange for unikt håndbrent kaffe.

Hvem er vi?

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er en lokal aktør med både lokalt og internasjonalt eierskap. Som en del av Miko Coffee har vi en historie som strekker seg tilbake til 1801. En historie som strekker seg i mer enn 220 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrenneri.

Våre kaffemaskiner kommer fra anerkjente leverandører i Sveits. I tillegg til kaffemaskiner, tilbyr vi blant annet fairtrade kaffe- og espressobønner, topping og kakao av høyeste kvalitet. 

Våre kaffeavtaler

Våre avtaler er alltid transparente og vi tilpasser våre kaffeløsninger til bedrifts behov og ønsker. Våre serviceteknikere monterer kaffemaskiner og smakstilpasser alle kaffedrikker etter ønske. Vi tar oss av alt slik at dere som kunde kun trenger å trykke på én knapp for å fylle kaffekoppen. 

Vi ønsker å dele vår kunnskap og lidenskap for god kaffe med våre kunder gjennom å gi gode råd, slik at dere får den beste kaffeopplevelsen på jobben. 

Miljø

Miljø er for oss svært viktig og det å være en miljøfyrtårn bedrift er en selvfølge. For å tydeliggjøre vårt miljøengasjement ovenfor kunder og leverandører,  er vi stolte av å kunne kalle oss en re-sertifisert Miljøfyrtårn bedrift.

Gjennom vårt arbeid med Puro Fairtrade Coffee og World Land trust, har vi vist vilje og evne til å tenke på våre fremtidige generasjoner. Fairtrade verdier, omtanke for verden og brenning av kaffe ved hjelp av solenergi – Vi etterlater oss riktig fotavtrykk med hvert steg vi tar på veien mot god kaffe. 

Scroll to Top