Vanndispensere og tappetårn

Tappetårn fra Escowa

Albatross tappetårn kommer med kjøler slik at ansatte og besøkende kan nyte kaldt eller sprudlende kullsyreholdig drikkevann. Albatross kan fås med enkel (Pro 1)- eller dobbel (Pro 2) tappeenhet som både renser og kjøler drikkevannet. Både Pro 1 og Pro 2  kan innebygges til benk eller skap, og tar seg utmerket ut kombinert med en av våre kaffemaskiner.

Med vanndispenser fra ION har dere tilgang på kaldt, rent og forfriskende drikkevann hele tiden. Vanndispenseren har også kullsyrefunksjon slik at kullsyreholdig drikkevann kan nytes for den som ønsker. ION kan monteres både med sokkel/underskap eller innebygges til benk. 

Mistral R 2000 er en godt egnet vanndispenser for stort vannforbruk. Vanndispenseren passer godt til større bedrifter eller kantiner. Mistral distribuerer kaldt, rent og friskt vann ved hjelp av pedaler. 

Vanndispenser og tappetårn til bedrift og kontor

Tilgang på friskt og rent drikkevann på arbeidsplassen skaper forutsetninger for et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr både kjøp, leie og leasing av vanndispenser til bedrift og kontor, som passer best kombinert med en av våre kaffemaskiner.