En kopp kaffe = redder regnskog

Puro kaffe

Kaffen som redder regnskogen, en kvadratmeter av gangen.
Du har helt sikkert fått med deg hvor stolte vi er av vårt Puro konsept og at vi gjerne anbefaler Puro kaffe til våre kunder.

Vet du hvor mye regnskog vi faktisk redder med vår kaffe fra Puro?  1 kg Puro kaffe bidrar til å redde hele 19 kvadrameter med regnskog! Ja, du leste riktig. Kun én pose med kaffe redder 19 kvm regnskog. De fleste kundene hos oss kjøper kartonger og en kartong inneholder gjerne 9 poser. Det betyr at kun en enkelt kartong med kaffe redder hele 171 kvadratmeter med regnskog! Det er slettes ikke verst. Det tilsvarer størrelsen på en fin enebolig.

I samarbeid med World Land Trust ble det fra 2004 til 2018 solgt svimlende 14 381 341 kilo med Puro kaffe. Vi har 11 regnskogsreservater i 8 kaffeproduserende land og har nå reddet fantastiske 272 806 685 kvadratmeter med regnskog! Dette er så bra og vi er super stolte over å få være med på denne reisen.

To nye arter

I tillegg til å redde regnskogen har det blitt oppdaget to nye arter i Puro-reservatet i Equador. En frosk som har fått navnet The Puro Frog da den ligner litt på en kaffebønne i fargene og en orkidé med navnet The Puro Orchid. Så ikke bare redder vi regnskog, men vi redder også dyrearter vi ikke visste vi hadde. Dette er utrolig spennende og gir masse motivasjon til å fortsette kampen for miljøet.

Øke fokuset

Vi ønsker å øke fokuset på hvor mye dere som bedrift kan hjelpe miljøet ved å ta de riktige valgene. Det kan være så enkelt som å benytte seg av kaffe fra Puro på arbeidsplassen. Her vil dere få kaffe som både smaker godt for samvittigheten og smaksløkene.

Ønsker dere å vite mer om Puro, oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret? Ta kontakt da vel.