Verden går fremover – og det gjør også kaffen vi drikker. Med tiden har kaffebarer og baristaer stadig gjort seg mer fremtredende i landet vårt, noe som har ført til kaffetrender med at vi har blitt vant med – og dermed krever – høy kvalitet på våre kaffedrikker. 

Tekst: Lizbeth Osnes

 

Den gode kvaliteten vi etter hvert har blitt vant med ettersom vi stadig blir mer bereiste, og ikke minst får inputs av kaffebarer landet – og verden – over, har blitt det vi i dag ser på som «god kaffe».

Bedriftsmarkedet har gått en lang vei fra filterkaffen på 2000-tallet til dit vi er i dag. Maskinene utvikler seg i takt med forbrukernes krav til kaffe, og trendene viser at folk har fått høyere kvalitet på kaffebarer – og dermed ønsker og krever bedre kvalitet på kontoret.

Mer kresne

Utviklingen av kaffe er det ingen tvil om; der vi tidligere kunne be om «en kaffe» på både kafeer og kaffebarer, blir vi nå møtt med menyer som kan minne mer om Michelin-restaurantmenyer- i kaffeversjon.

Endeløse muligheter og gode produkter har nok gjort at vi har blitt mer kresne når det kommer til kaffen vi ønsker å bli servert, og selv vil servere.

Uslåelig kvalitet

Vår lidenskap ligger i å skape den beste kaffen med de beste produktene og servicen som er å oppdrive på markedet. For oss er det viktig å følge med i tiden; vi vet at våre kunder forventer og fortjener det beste, og vi gir oss ikke før de har fått nettopp det.

Hvorfor skal ikke kaffen på arbeidsplassen være av like høy kvalitet og gi den samme, gode følelsen som på en kaffebar i på Grünerløkka eller Manhatten?

Kaffe for alle

Vi har et bredt tilbud av kaffemaskiner av ypperste kvalitet i vårt sortiment. Kun det beste er godt nok, og våre kaffemaskiner representerer akkurat det. Det beste.

Rex-Royal S200 har med sine 24 mulige drikkvalg og sveitsisk presisjon, alle forutsetninger for å kunne begeistre alle. Franke Pura Pronto er en helautomatisk espressomaskin som lager fantastiske produkter med samme kvalitet – kopp etter kopp.

For å kunne sikre deg den beste kaffeopplevelsen i eget arbeidsmiljø, har vi lagt stor vekt på å kunne tilby produkter og maskiner for enhver smak. Er du usikker på hvor nettopp din bedrifts fremtid vil ta veien innenfor kaffeverdenen, vil vi med glede hjelpe deg.