Kaffe på jobb bidrar til å skape kultur på arbeidsplassen. Kaffe er ikke bare en drikk, den er så mye mer. Kaffe på jobb skaper et naturlig samlingspunkt for de ansatte. Hvor mange er avhengig av en kopp nybrygget kaffe før de starter arbeidsdagen? Mange! Hvor viktig er det med god kaffe på jobb? Viktig!

Vi i Kaffebryggeriet tilbyr kaffe på jobb til bedrifter og foreninger. I tillegg til alle råvarer har vi også førsteklasses kaffemaskiner og vanndispenser som gjør opplevelsen komplett. Vi har noe for enhver! Både små, mellomstore og store bedrifter vil finne det de trenger hos oss. Kaffeavtalen blir skreddersydd etter bedriftens behov og det eneste du trenger å tenke på er når du skal drikke din neste kopp med deilig kaffe.

Kaffe på jobb

På lik linje med blant annet Starbucks og andre kaffekjeder ønsker vi å gi kundene en komplett opplevelse, bare innenfor kontorets vegger. Vi vil at du ikke skal måtte gå ut for å oppleve dette. Kaffe og snacks, kaffe to-go, kaffe med venner – vi kan gi deg den samme følelsen på kontoret! Til morgenkaffen kan du nyte en kopp kaffe sammen med en bit av vår belgiske sjokolade, som faktisk er Fairtrade og i tillegg smaker helt himmelsk. Du finner hele vårt utvalg av snacks til kaffen her.

Kaffe gir en perfekt start på dagen
Se for deg at du ankommer kontoret, småstressa, fordi du måtte løpe ut døra da du var for sent ute og i tillegg er både trøtt og sliten etter for lite søvn. På vei bort til kaffemaskinen forsøker du å gni søvnen ut av øynene. Du plasserer koppen å velger deg den drikken du vil ha, en smakfull espreschoc bestående av espresso og sjokolade. Så fort du får koppen med rykende fersk kaffe i hendene senker skuldrene seg. Plutselig er du både glad og kvikk, klar for å ta fatt på dagen!

For en perfekt start på dagen tenker du nå? Det er helt sikkert!
Vi kan ikke love deg at det blir slike stunder på kontoret hver dag, men det er ikke langt unna. Det vi kan love deg er at med kaffe og kaffemaskin fra oss, vil du få kvalitetskaffe som smaker godt, hver eneste dag.

Lykke – aldri mer enn en kopp unna!

Ønsker din bedrift kaffemaskin eller kaffe på kontoret?

Vi tilbyr kaffe til bedrifter og foreninger i blant annet Oslo og Viken (Akershus/Østfold), Vestfold og Innlandet.

Ønsker dere mer informasjon om kaffemaskiner, vannkjølere og råvarer? Vi tilbyr et bredt utvalg av både kaffemaskiner og kaffe – dere er hjertelig velkomne til vårt Showroom i Jogstadveien 21 på Kjeller eller Elvesletta 35 Ingeberg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Fyll ut skjemaet under – så tar vi kontakt med deg så fort som mulig. 

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@kaffebryggeriet.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!