to damer på et kontor som prater ved kaffemaskiner og drikker kaffe på jobb

Kaffe – Samhold og trivsel på arbeidsplassen

Samhold og trivsel på arbeidsplassen

Det er mange mennesker i vårt langstrakte land som ikke klarer å starte dagen ordentlig uten en nybrygget kopp med deilig kaffe. En kaffemaskin på arbeidsplassen vil gjøre det lettere for disse menneskene. De elsker kaffe så mye at de fleste kaller seg selv for “kaffeavhengige” uten å nøle. Kaffe er en viktig tradisjon og nærmest et påbudt produkt å tilby i arbeidssammenheng. Daglige kaffepause og god kaffe på arbeidsplassen bidrar til både økt trivsel og samhold. I tillegg til alle helsefordelene den kaffe, er den også med på å øke effektivitet og produktivitet på jobb.

to damer på et kontor som prater ved kaffemaskiner og drikker kaffe på jobb

Kaffe skaper kulter

Fra tidlig av har det vist seg at kaffe ikke bare er en drikk, den er så mye mer. Kaffe skaper et felles samlingspunkt, ikke bare hjemme – men kanskje til og med mer på kontoret. En kaffemaskin på arbeidsplassen kan skape glede, trivsel, tilhørighet, gi økt motivasjon og gjøre de ansatte mer positive på kontoret. Om du er en av de som ikke er så glad i kaffe, men heller tar deg en kopp med te eller varm sjokolade, frykt ikke – våre kaffemaskiner og løsninger inkluderer alle. Vi tilbyr alt fra vanlig svart kaffe, cappuccino, espresso, varm sjokolade og tevann.

I Nord-Amerika og i mange Vesteuropeiske land har blant annet Starbucks og andre kaffekjeder dominert markedet fordi de gir kundene en komplett opplevelse. Kaffe og venner, kaffe og arbeid, kaffe og snack og kaffe to-go. Vi kan gi deg samme følelsen på kontoret. Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffeautomat, service, råvarer og tilbehør som sjokolade og kjeks. Vi ønsker å skape en opplevelse på lik linje med f.eks Starbucks. Etter lunsj kan du nyte en god kopp kaffe med en bit av vår fineste belgiske sjokolade og drømme deg bort i noen minutter før du setter i gang med arbeidet igjen.