Et relativt billig stykke utstyr som gir en rekke fordeler – en ydmyk kaffemaskin er noe alle kontorer må ha. De er raskt er i ferd med å bli populære i hjemmet, men denne artikkelen vil utforske de mulige fordelene ved å ha en på arbeidsplassen din, og hjelpe deg med å avgjøre hvilket produkt som passer best for dine behov.

Fordeler

Den kanskje mest åpenbare fordelen med å ha en kaffemaskin på kontoret er at de ansatte kan bli oppmuntret til å få i seg litt koffein når trettheten slår inn. Dette kan resultere i en mer våken og produktiv gruppe arbeidere – særlig på de tunge mandagsmorgenene.
Dette kan oppnås med en kaffetrakter og –kanne, men det er andre fordeler som gjør en kaffemaskin eller kontorkaffetjeneste til det foretrukne alternativet – og ikke bare at de ansatte sannsynligvis vil bruke mindre tid på å lage seg en kopp.

Å gå et skritt videre og investere i fantastisk utstyr kan gjøre at arbeidsstaben din føler seg verdsatt og anerkjent. Enkle tillegg som dette kan gjøre kontoret ditt til et mer spennende sted å arbeide og kan ha en positiv innvirkning når det gjelder tilfredshet blant de ansatte.
En fin kaffemaskin er også ideell hvis du ønsker å imponere kunder. Det er mye mer profesjonelt å tilby dem drikke av høy kvalitet fremfor en kopp med pulverkaffe, og det vil sette dem i rett stemning for å drive forretninger.

Å velge en kaffemaskin

Hvor mange mennesker som bruker kaffemaskinen bør være en drivfaktor bak kjøpsavgjørelsen din: det vil være upraktisk å skaffe utstyr som er for tregt eller for lite, og det kan være skadelig for produktivitetsnivåene.
Du må også sørge for at maskinen er enkel å bruke, da dette vil spare tid og forhindre at noen ansatte blir avskrekket fra å bruke maskinen. Du vil absolutt ikke velge en kommersiell espressomaskin som krever baristaopplæring. Du trenger imidlertid noe robust.

Til slutt, sørg for at spesifikasjonene er hensiktsmessige med hensyn til hvordan du vil bruke maskinen. Med andre ord, gå for en stilfull maskin med mange drikkealternativer hvis du er ute etter å imponere kunder, eller se etter et kompakt design hvis du har begrenset plass.

Mindre kontorer kan dra nytte av en høykvalitetsmaskin med en-trykksoperasjon, som Jura X6 for enkel vedlikehold, maksimal bekvemmelighet og gjør bryggetiden raskere for den ultimate, ferske smaken.

Dersom maskinen kun er for ansatte kan en filterkaffemaskin som Bonamat Esprecious 22 være det beste alternativet, som lar deg brygge flere kopper kaffe samtidig.

Større kontorer krever en maskin som FRANKE A400 Kaffemaskin der er tilpasset det kommersielle markedet, da disse kan lage drikker raskere . Maskinen trakter kopp for kopp, med drikke av høy kvalitet, og serverer espresso og kaffe i flere ulike størrelser og styrkegrader, samt varme drikker som cappuccino, caffe latte, kakao og tevann.