Vil du at dine kunder og ansatte skal kunne gå ut fra møter og pause med en god følelse i kroppen? En god kopp kaffe bør være sentralt i en bedrift, og førsteinntrykket er det viktigste. Er du stolt over kaffen du serverer?

Tekst: Lizbeth Osnes

Kaffe på jobben kan ofte bidra til både økt trivsel og produktivitet. Ikke minst; om kaffen er god nok, har man alltid noe å snakke om – både der og da, og når man etter endt møte eller arbeidsdag møter nye mennesker.
VIL DU HA BEDRE KAFFE PÅ JOBBEN?

Har du prøvd kaffen vår…?
Vil du at også dine ansatte og kunder helt av seg selv utbryter «du skulle ha prøvd kaffen hos …» eller «den kaffekoppen gjorde det lille ekstra» når de kommer hjem fra et møte hos deg? Da er det en fordel om du gjør ditt for å kunne servere kaffen med stolthet.

Vi nordmenn er mildt sagt glad i kaffe; en undersøkelse gjort av Ispos MMI for Norsk Kaffeinformasjon viste i 2015 at hver nordmenn drikker i snitt 160 liter kaffe i løpet av et år. Finland er det eneste landet med innbyggere som drikker enda mer kaffe enn Norge. Det i seg selv burde gjøre oss klar over viktigheten av en god kopp kaffe – også på jobben.

Viktigheten av et godt førsteinntrykk
Et godt førsteinntrykk er viktig; dersom du legger fokus på at kundene dine skal oppleve det beste av det beste på alle plan i din bedrift, er det nok nærliggende å tro at de vil føle på at dette også sprer seg til andre aspekter ved deres samarbeid.

Når alt ned til hver minste detalj er perfeksjon – hvorfor skulle ikke deres bedrift være den riktige til oppdraget dere nå skal gå i gang med?

Vi hjelper deg
Vi i Kaffebryggeriet ønsker å hjelpe nettopp deg på veien mot den ultimate kaffen du virkelig kan være stolt av. Ved å levere produkter av svært høy kvalitet, upåklagelig service og et hjerte for god kaffe, ønsker vi å inspirere til både trivsel, produktivitet og ren fornøyelse hver eneste dag.

Å tilberede den perfekte kaffen er nemlig ikke alltid like lett. Våre teknikere kalibrerer og tilpasser maskiner for hvert enkelt kaffeprodukt sammen med våre kunder. Vi gir oss aldri før kunden er mer enn fornøyd!

Ønsker du å bli kontaktet? Fyll ut skjema, så ringer vi deg snart!

Vi i Kaffebryggeriet tar gjerne kontakt med deg og din bedrift med et godt tilbud. Helt uforpliktende.