Avdeling innlandet

Din lokale kaffeleverandør på Innlandet

Kaffebryggeriet Innlandet leverer kaffemaskiner og vanndispensere til alle bedrifter og kontorer på Hamar, Lillehammer, Elverum, Rena, Gjøvik, Stange, Skarnes og Kongsvinger. Ring oss på 22 32 22 22 eller fyll ut kontaktskjemaet under. 

Kaffebryggeriet Innlandet tilpasser kaffeløsninger til din bedrift

Avdeling Innlandet tilbyr førsteklasses kaffemaskiner og vanndispensere. Vi vil sammen med dere som kunde finne de løsningene som passer best til deres kontor og behov. 

Kaffemaskin på Hamar, Lillehammer, Elverum eller Rena, vanndispenser på Gjøvik, Stange, Skarnes eller Kongsvinger – alle bedrifter og foreninger med kontor og arbeidsplass på Innlandet kan få levert kaffemaskin, vanndispenser og råvarer med unik serviceavtale. Vi er lokalkjente og raske på levering og service. 

mann som holder kaffekopp med kaffe foran pc
bonamat freshground kaffemaskin
Velg mellom å kjøpe, leie eller lease kaffemaskiner og vanndispenser

Kaffebryggeriet Innlandet tilbyr både kjøp, leie og leasing av kaffemaskiner og vanndispensere med avtaler som er tilpasset din bedrifts behov. Besøk vårt trivelige Showroom for en uforpliktende prat og for å smake på våre kaffeprodukter. Her kan du også se vårt utvalg av kaffemaskiner og vanndispensere.  

Våre lokaler

Hovedkontor

Jogstadveien 21, 
2007 Kjeller 

Innlandet

Elvesletta 35, 
2323 Ingeberg 

Trøndelag

Tungavegen 30,
7047 Trondheim

Ønsker du å få et tilbud?