Afternoon Tea Week har prydet britiske ettermiddager siden 1840-tallet og nå er endelig uken her.

Afternoon Tea Week – høres det ikke koselig ut? Det syns vi også, så da vi fikk høre at denne uken er fra 12-18 august måtte vi bare dele det med dere. Afternoon Tea Week ble etablert for å sikre en tradisjon som har holdt stand i britiske ettermiddager helt siden 1840-tallet.

Du lurer kanskje på hva Afternoon Tea er? Vel, middagen ble som oftest ikke servert før etter kl 20:00 og de hadde ikke den typiske lunsjen vi ser i Norge med matpakke og det hele, så hva gjør man når man er sulten da? Britene oppfant Afternoon Tea eller ettermiddagste på godt norsk. Tradisjonelt sett inneholder dette måltidet små fingersmørbrød, scones med syltetøy og krem og andre bakeverk. NAM!
Dette enkle ettermiddagsmåltidet vokste til å bli en sosial begivenhet, spesielt for de med høyere sosial status. Afternoon Tea ble sett på som overdådig og fancy.

Den dag i dag er Afternoon Tea fortsatt like populært i blant annet Storbritannia og man kan nyte dette måltidet på et utallige restauranter og bakerier.

Hvordan feirer man Afternoon Tea? Dette er svært enkelt og godt. Fra 12-18 august tar du en pause på ettermiddagen hvor du nyter en god kopp varm te, gjerne med noe bakeverk ved siden av. En avkobling med en deilig kopp varm te og noe søtt løfter humøret og du vil få driv til å fortsette dagen. Kos deg med en eller flere kopper te. 

afternoon tea

Vi har et stort utvalg av te fra både Black Cat og Eilles tee. Vi har noe for enhver smak og kan garantere at du finner noe du liker. Har dere allerede kaffemaskin eller vannkjøler fra oss og ønsker å kunne tilby de ansatte te også? Ikke nøl med å ta kontakt.

Har du forresten fått med deg at vi har laget iste? Det anbefales! Ta en titt her.

afternoon tea

Ønsker din bedrift kaffemaskin eller kaffe på kontoret?

Vi tilbyr et bredt utvalg av både kaffemaskiner og kaffe – dere er hjertelig velkomne til vårt Showroom i Jogstadveien 21 på Kjeller. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@kaffebryggeriet.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!